با همسایه مزاحم چه برخورد قانونی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۳ #43875455

با سلام خدمت وکلای عزیز بنیاد وکلا.
ممنون که وقت میزارید و پاسخ میدید.همسایه بالای ما خیلی سر و صدا میکنه و وقت و بی وقت ایجاد مزاحمت میکنه.بارها تذکر دادیم بارها صحبت کردیم خواهش کردیم ولی هیچ تغیری ایجاد نشده و اینکه نسبت به بنده که مدیر ساختمان هستم و مالک هستم و حتی با چند تا از همسایه های دیگه هم درگیری داشتن و هم به بنده هم به همسایه ها و حتی خواهر زاده ی ۱۰ ساله ی من هم جر و بحث و فحاشی میکنند. حتی همسایه ها میخواستن با پلیس تماس بگیرن که طرح شکایت کنند بنده نذاشتم ولی این مزاحمت ها همچنان ادامه داره و بدتر هم میشه.چیزی هم میگیم با فحش و حتک حرمت و تهدید روبرو میشیم.تصمیم همسایه ها به این شده که استشهادیه جمع کنیم و شکایت از ایشون رو مطرح کنیم بلکه این سلب اسایش و مزاحمت و فحاشی و دعواها تموم بشه.و اینکه تهدید به مزاحمت بیشتر هم کردن جلوی سه تا از همسایه ها.طرح شکایت ما در شورا حل اختلاف مطرح باید صورت بگیره یا جای دیگه.ممنون از پاسخگوییتون.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان جرم مزاحمت ، توهین و فحاشی شکایت کنید

با سلام
میتوانید از ایشان شکایت ایجاد مزاحمت و فحاشی و تهدید بنمایید

بطور کلی میتوانید با تنظیم دادخواستی در دفاتر قضایی شکایتی مبنی بر ایجاد مزاحمت و آزار،فحاشی،توهین و....علیه ایشان تنظیم نمایید و سپس از مستندات و شهادت شهود جهت پیگیری موضوع کمک بگیرید همچنین میتوانید هنگام سر و صدای زیاد و مزاحمت ایشان پلیس را در جریان بگذارید و از همسایگان نیز شهادت بخواهید و با تنظیم استشهادیه صورت جلسه شود و با تنظیم شکواییه علیه ایشان اقدام نمایید...استشهاد از شهود و همسایه های دیگر بسیار موثر هست

در صلاحیت شورا حل اختلاف نیست این موارد باید به دادسرا مراجعه کنید و شکایت کافری کنند

با سلام
با ایجاد سرو صدا و ایجاد مزاحمت و سلب آسایش با تماس از طریق پلیس ۱۱۰ اقدام نموده تا صورتجلسه شود و همه همسایگان ناراضی اقدام به تنظیم استشهادیه نمایند و ان را همراه شکوائیه به کلانتری ارایه نمایند تا این امر به مرجع صالح جهت رسیدگی ارجاع گردد

اگر مدرک و شهودی برای اثبات ادعایتان داشته باشید امکان طرح شکایت کیفری باتهام ایجاد مزاحمت ، توهین و فحاشی و ..... را دارید .

اگر عنوان کیفری داشته باشد شما میتوانید در دادسرا ثبت شکایت کنید. مزاحمت و توهینی و تهدیدی که عرض کردید اینها عنوان کیفری دارند .