باید حضوری لایحه رو ببرم دادگاه یا می تونم به صورت اینترنتی هم انجام بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۴ #43865081

سلام
وقت بخیر
در پی دادگاه خانواده ای که داشتیم حکم صادر شده و همسرم اعتراض زدند. در جواب اعتراضشون من لایحه رو آماده کردم. سوالم اینه باید حضوری لایحه رو ببرم دادگاه یا می تونم به صورت اینترنتی هم انجام بدم؟راهی جز مراجعه حضوری به دادگاه هم هست؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید.

ازطریق نزدیک ترین دفترخدمات قضایی ارسال بنمایید.

سلام. با پرینت اخطار که بهتون شده، ببرید دفتر خدمات قضایی براتون ثبت کنند.