به دلیل اخراج کارگر با مشت و لگد توسط کارفرما چه طور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۹۳ #43850337

سلام من در یک تولیدیه پوشاک فروشنده اصلی بودم همه امور کارها دست من بود چندین سال تو این کار بودم بعد یه مدتی کارفرما ما که با حسابدار ما که فردی سالخورده و به اصطلاح ما آدمی بود که سلامت عقل نداشت و کارفرما ماهم از خودش اختیار نداشت دهن بین بوداین فرد کسی رو آورد تو مجموعه و یواش یواش اون فرد با سن کم و سابقه خیلی کم نسبت به من شد بالاسر من و من چندین مسئولیت بهم دادن قسمت های مهم مجموعه رو به من دادن اما با یه حقوق سه تا مسئولیت سنگین هر کدومش یه نیرو و یه حقوق بود گفتم شما تقسیم کار کردید مثلا سه تا مسئولیت سخت رو دادین به من چهل ساله با سابقه کار بالا بعد یه مسئولیت فاکتور زدن دادید به یه پسر بیست پنج ساله بدون سابقه کار و بدون مدرک تحصیلی کار من سه تا حقوقه چرا درک ندارید من یه فرزند دختر دارم اون مجرده خلاصه آخرش با نامردی تمام برام شو درست کردن آخرشم با لگد از دفتر انداختن منو بیرون یه مشت م ول کرد تو صورتم و کلی شخصیت و آبروی منو خدشه دار کرد و کلی تهمت دلم شکسته چون خیلی زحمت کشیدم و از جون دلم گذاشتم براشون چرا آدما اینجوری شدن کمکم کنید چیکار کنم دو روزه این اتفاق افتاده

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حقوق و مزایا با مراجعه به اداره کار قابل مطالبه است

سلام
با طرح شکایت در اداره کار محل خدمت اقدام به ثبت شکایت کنید و در خصوص ضرب و شتم از طریق محاکم کیفری اقدام به شکایت نمایید

بادرودوسلام به اداره کار مراجعه و اقدام نمایید.

بابت حقوق مزایای قانونی خودتان در نزدیک ترین اداره کار به محل کارتان در سامانه روابط کار طرح دعوا نماید و بابت فحاشی توهین ضرب جرح علیه شخص طرح دعوا کیفری نماید

با درود.ماجرای شما چند مورد باید طرح دعوی نمایید اولا باید بلافاصله از دفترخدمات قضائی شکایت کیفری ایراد ضرب و شتم عمدی با ارجاع به پزشکی قانونی مستندا به شهادت شهود برعلیه مدیر و اون شخصی که شمارو کتککاری کرده ؛مطالبه دیه و تعقیب کیفری و مجازات قانونی طرح نمایید.
ثانیا از اداره کار دادخواست تقاضای اعاده و برگشت بکار و مطالبه سنوات خدمت چندین ساله؛اضافه کاری معوقه و ایام مرخصی ذخیره و عیدی و پاداش معوقه و تمام حق و حقوق قانونی کارگری طبق قانون کار بعلت اخراج اجباری و بدون دلیل از کار طرح نمایید.
البته بلحاظ تخصصی بودن موضوع های مذکور از وکلای بنیاد استفاده نمائید.

در خصوص موارد مربوط به کار اداره کار ذیصلاح می باشد که از طریق دفاتر پیشخوان ابتدا اقدام نمایید و در خصوص مبحث کیفری از طریق دفاتر خدمات قضایی شمایت مطرح نمایید

باسلام نسبت به تهمت وفحاشی چنانچه ادله ومدارکی همچون شهادت شهود ،فیلم دوربین و...دارید میتوانید شکایت نمایید
اخراج ازکار نیز ازطریق اداره کار همانگونه که همکاران محترم فرمودن پیگیری نمایید