چطور و از چه طریقی بتوانم منشی را در روز جلسه احضار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #43764786

بنده در اداره کاره از مدیریت تشخیص شکایتی با ادعای جعل اظهارات مطرح کردم که در دادسرا منع تعقیب صادر شد بنده شاکی پرونده اعتراض زدم به قرار منع تعقیب خوشبختانه اعتراضم مورد قبول قرار گرفت و پرونده به دادسرا ارجاع شد در مراحل تحقیق دادسرا بنده بیان کردم منشی دفتر جعل کرده ولی به دلیل اینکه مسئول پرونده به بالاترین شخص هیات می باشد از رییس هیت تشخیص شکایت کردم در حالیست که منشی دفتر اضهارات را اضافه نموده طی تحقیقات دادسرا ثابت شد که دست خط متعلق به منشی می باشد/
حال جلسه از سوی دادگاه تعیین شد ولی جاعل که منشی دفتر می باشددعوت نکردن/
بنده میخواهم ایشان در جلسه احضار بشن ، که به عنوان جاعل حظور درجلسه رسیدگی اضهارات و بیان دلایل خط اضافه شده به دست ایشان در دادگاه خیلی ضروری ومهم می باشد /
سوال بنده چطور و از چه طریقی بتوانم منشی را در روز جلسه احضار کنم

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دعوت اشخاص توسط تشخیص دادگاه صورت خواهد گرفت
شما در جلسه حاضر شده و پس از ادای دفاعیات خواهان احضار خوانده شوید که در صورت صلاحدید قاضی،این اقدام صورت خواهد گرفت

سلام، به جهت اینکه حضور ایشان در صدور رای و احقاق حق شما موثر است ضمن تقدیم درخواست محلوب ثالث فلانی رو از دادگاه بخواهید