استعلام ازدواج چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۶ #43755823

سلام سال نو شما مبارک
وقت شما بخیرر
من استعلام ازدواج یا طلاق یک خانمی را می خوام بگیرم
ایا امکانش هست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
خیر شما نمیوتوانید این کار را کنید مگر به حکم قانون
از آن شخص درخواست گواهی تجرد داشته باشید.

با سلام صدور گواهی تجرد توسط ثبت احوال به تقاضای خود شخص انجام می شود هر کس می تواند شخصا به ثبت احوال مراجعه کرده و تقاضای صدور این گواهی را برای خود بنماید شما نمی توانید صدور گواهی تجرد شخص دیگری را تقاضا کنید بلکه خود خانم باید مراجعه کرده و گواهی تجرد بگیرد و به رویت شما برساند با این شیوه شما می توانید از وضعیت سابق ایشان مطلع شوید. این خدمت به صورت حضوری و الکترونیکی ارائه می گردد.

علت رای منفی را ذکر کنید

با سلام اگر قانونا به شما ارتباط داشته باشد دادگاه استعلام میکند و الا فلا