من که مطلع نبودم حکمش چطور میشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰۹ #43744043

من ماشینی را خریدم یعنی ماشین به نام من سند زده شده اما مطلع نبودم که فروشنده به بانک بدهکار است حالا بعد از گذشت یک سال بانک از من شکایت کرده
حکم این شکایت چی میشه؟ فرار از دین محسوب میشه؟ممنونم کمکم کنید لطفا

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر فرار از دین نمی باشد بلکه مرتهن حق اولویت دارد و شما با پرداخت مبلغ رهن میتوانید خودرو رو حفظ کنید.ویا استردادثمن معامله دهید

با سلام
اگر فروشنده بعد از صدور حکم قطعی اقدام به فروش مال نموده در اینصورت فرار از دین محسوب شده و معامله باطل خواهد شد چون شما از این امر آگاه نبوده اید برای شما مشکلی پیش نخواهد امد

سلام و وقت بخیر
اعتراض ثالث اجرایی باید تقدیم اجرای احکامی که خودرو را توقیف سیستمی و یا فیزیکی کرده گردد.
دادگاه جلسه برای رسیدگی تعیین و رسیدگی میکند و در صورت صحت قولنامه و مدارک مالکیت حکم به رفع توقیف صادر میکند.

سلام هم میتوانید استرداد ثمن را بخواهید و هم از دفتر اسناد شکایت کنید بابت انتقال مال رهنی و عدم اطلاع به شما

سلام. با توجه به اینکه فروشنده به بانک بدهکار بوده، سند در رهن بانک قرار داشته و شما درصورت عدم اطلاع می تونین دادخواست بدین و استرداد ثمن را بخواید یا بدهی بانک را بپردازید و فک رهن کنید .

سلام
میبایست مندرجات مبایعه نامه مطالع گردد