آیا شوهر خواهر من می تونه صلح نامه رو لغو کنه و سند رو به نام خودش کنه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۷ #43703778

باسلام
خواهر بنده یه خونه خرید در سال ۹۱ قولنامه و سند خونه به نام خودش هست و شوهرش هیچ دخالتی در خرید نداشت فقد چک خرید خانه رو شوهرش داد بعد از مدتی خواهرم همین خانه رو داخل دفترخانه به نام من صلح کرد و دو تا شاهد هم امضا کردن بعد از گذشت چند ماه خواهرم با شوهرش مشکل پیدا میکنه و می خوان جدا بشن دلیل اینکه خانه رو به نام من صلح کرد این بود که به شوهرش اعتماد نداشت

مشاوره حقوقی صلح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صلح نامه را نمیتونه فسخ کنه
اما شوهرش می تواند طبق چگ پرداختی بابت خرید خانه بنام خواهرت را استرداد کرده و تاخیر تادیه و خسارت وارده را از خواهرت پس بگیره

با سلام در خصوص صلح نامه نمیتواند اقدامی کند ولی در خصوص مبلغ پرداختی میتواند استرداد ان را از خواهرتان بخواهد.

با سلام
با توجه به اینکه روابط قراردادی شما با خواهرتان منبعث از سند صلح است و شوهر خواهرتان نقشی در این عقد صلح نداشته را ادعایی نیز از ایشان در اینخصوص (انتقال ملک بصورت صلح )مسموع نخواهد بود

خیر شوهر خواهر شما نمی تواند صلح رو باطل کند

خیر ایشان تنها میتوانند مطالبه وجه چک را از خواهدتان بنمایند.

درود بر شما، خیر ایشان چنین حقی ندارند، لکن جهت وصول مبلغ چک، ممکن است بتوانند دادخواست مطالبه دهند.

سلام. دادخواست حقوقی مبنی بر وجه پرداختی به حساب خواهران را میتواند مطرح نماید که آن را هم با وجود مستند قانونی از جمله مهریه قابل تهاتر می باشد.