در گرفتن طلب بدون شاهد، به قران قسم دروغ خورد و رای گرفت؛ من چیکار میتونم بکنم ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۷ #43655977

سلام ، من مبلغ ۳۰ میلیون تومن وسایلم رو به رفیقم دادم ، و قرار شد وسایل رو بفروشه به داداشش و دوستاش و پول من رو بده ، حالا بعد از گذشت ۶ ماه زده زیر همه چیز و میگه وسایلی به من نداده بودی ، شاهدم ندارم ؛ ازش شکایتم کردم اومد به قران قسم دروغ خورد و رای گرفت ؛ من چیکار میتونم بکنم ؟ سی میلیون تو این دور و زمونه پول کمی نیست که این نامرد بخواد از من بخوره ، من خودم هزار و یک مشکل دارم . دلم نمیخواد اقدام غیر قانونی انجام بدم تو رو خدا کمکم کنین چطوری به حقم برسم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا شما در جلسه رسیدگی اظهار نموده اید که چنانچه قسم بخورد قبول دارم و ایشان ادای سوگند کرده که در این صورت به استناد ماده۲۷۲ قانون آیین دادرسی مدنی ادعای شما ساقط گردیده است در حالیکه چنانچه شما به عنوان خواهان امکان ارایه مدرک و گواه نداشتید میتوانستید با معرفی یک گواه مرد و یا دو زن و یکبار سوگند.خودت ادعایت را اثبات کنی متاسفانه اکنون انجام اقدامی میسر نیست