آیا میتوانم برای دریافت خسارت تاخیر تادیه شکایت بکنم و خواستار پرداخت ضرر و زیان بشوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۸ #43651213

از سال ۹۰ تا سال ۹۶ در شرکتی مشغول بکار بوده‌ام. ۱۵۰ میلیون تومان مطالبات اینجانب در مجموع این سال‌ها بوده است. که بعد از طی سال‌ها در اسفند ماه ۹۸ مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان به من پرداخت کردند.
با آنکه گفته بودن ضرر و زیان من را جبران خواهند کرد اما هیچ مبلغی بابت ضرر و زیان پرداخت نکردند.

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
آیا قرارداد کاری بین شما و شرکت هست که از باب خسارت تاخیر تادیه شرطی موجود باشد یا خیر
اگر باشد میتوانید جهت دریافت آن اقدام کنید و میزان آن طبق درصد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در ابتدا هر سال تعیین میشود
و اگر بین شما و شرکت شرطی در این مورد نیست بخواهید جهت دریافت آن اقدام کنید باید دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه به طرفیت آن شرکت بدهید
و امورات حقوقی قضایی طی شود

مدارکی دارید که بتوان با آن خسارت تاخیر تادیه را اثبات کرد یا نه؟

با سلام و احترام
اگر این که گفته اند ضرر و زیان را جبران میکنند و بتوانید آن را جبران کنید امکان دارد
و یا اگر ادله یا قرار دادی مبنی بر این داشته باشید می توانید نسبت به دریافت خسارت اقدام کنید