این نقل و انتقال قطعی از سند دفترچه ای بنام من بدون اینکه سند مادر تک برگ شده باشد مشکلی ندارد و ایراد قانونی ندارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۴ #43624649

سلام و خسته نباشید. من یک قطعه زمین مشاع ۳۴۰ متری از یک زمین حدود ۴ هکتار خرید کرده ام. زمین مادر دارای یک سند دفترچه ای میباشد. برای انتقال قطعی سند ۳۴۰ متر بنام من، یک دفترخانه به فروشنده گفت اول باید سند مادر تک برگ شود و پس از آن نقل و انتقال برای من انجام گیرد و متعاقبا برای من هم تک برگ مشاع صادر شود. ولی دفترخانه دیگری میخواهد بدون تغییر سند مادر از دفترچه ای به تک برگ، این نقل و انتقال قطعی را انجام دهد و به من یک برگ سند یا بنچاق قطعی مشاع ارایه بدهد و به من گفت هروقت اون سند مادر به تک برگ تغییر کرد برای من هم تک برگ صادر میشود. سوال من این است که این نقل و انتقال قطعی از سند دفترچه ای بنام من بدون اینکه سند مادر تک برگ شده باشد مشکلی ندارد و ایراد قانونی ندارد؟ و من میتوانم با همین سند بدون اینکه سند مادر تک برگ شود این زمین را بعدا به شخص دیگر بصورت قطعی انتقال دهم؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام آنچه دفترخانه تحت عنوان سند قطعی غیرمنقول به نام شما تنظیم می کند سندیت دارد و اینکه شما سند تک برگ نداشته باشید در مالکیت شما خلل ایجاد نمی کند ولی توصیه می شود سند را به صورت تک برگ هر چه سریعتر برای خود اخذ کنید و اگر این کار را نمی کنید حتما در سند دفترچه در قسمت متعامل نام شما درج شود.