نحوه مطالبه خسارت بابت مشکل طراحی فاضلاب، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۱ #43612963

بنده به تنهایی در طبقه همکف یک ساختمان ۴ طبقه ( ۹ واحد ) ساکن هستم. بارها در بازه‌های زمانی چند ماهه راه فاضلاب ساختمان گرفته که از چاه‌های منزل بنده بیرون می‌زند. لوله‌ بازکن‌ های مختلفی آمده و رفته‌اند و پس از بازگشایی موقت مسیر، گفته‌اند که طراحی لوله‌های فاضلاب مشکل داشته و پس از چند ماه مجدد می گیرد. لوله‌کش متخصص هم آوردیم و گفته حل دایمی مشکل، نیاز به برداشتن سقف پارکینگ و تغییر شیب لوله‌های فاضلاب دارد که بالغ بر ۶ میلیون تومان هزینه دارد. همسایگان از پرداخت مشارکتی این مبلغ طفره می‌روند و تبعات آن تنها دامن گیر بنده که در همکف سکونت دارم می‌شود. از دوستی شنیده‌ام می‌توان از سازنده ساختمان دادخواست مطالبه خسارت کرد.
خواستم صحت و سقم این مطلب را از شما کارشناسان گرامی جویا شده و بپرسم به کجا باید شکایت کنم؟
نیاز به مشاور داریم یا وکیل؟
پروسه زمانی آن چه مدت طول می کشد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا تامین دلیل نمایید تا ابتدا موضوع کارشناسی شود و هزینه برآورد گردد و سپس به طرف سازنده طرح دعوی نمایید .

بسمه تعالی
با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید (از طریق دفاتر خدمات قضایی که به شورای حل اختلاف محل ارجاع می دهند) تا کارشناس مربوطه در محل حاضر شود و نظر خود را بگوید و مبلغی را که باید پرداخت شود تا رفع اشکال شود را نیز مشخص نماید و تصریح کند که ایراد کار از سوی سازنده است یا مهندس ناظر یا هر دو. در صورتی که احراز تقصیر می توانید دادخواست مطالبه خسارات وارده را بدهید