نحوه تقسیم واحد ها در یک پروژه مشارکتی، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۸ #43605936

با سلام
اینجانب در یک پروژه ساخت مجتمع مسکونی مشارکت نموده ام، ابتدا زمینی خریداری شده برحسب میزان پرداختی هر فرد زمین به اسم افراد شده است و من الان یک سند تک برگی برای سهم خودم دارم، در ضمن برای ساخت این مجتمع شرکتی تاسیس شده و آورده هر فرد سهم او از زمین است، اکنون مجتمع ساخته شده و هیات مدیره در یک مجمع عمومی صاحبان سهام را به چند گروه تقسیم نموده و (طبق ادعای خودشان ) بقید قرعه طبقات را بین این گروهها تقسیم نموده اند نام من هم بدون موافقت اینجانب در یکی از گروهها قرار داده اند و یکی از طبقات به گروه ما اختصاص داده اند و حالا میگویند خودتان در مورد نحوه تقسیم طبقه خود تصمیم بگیرید و از خود سلب مسئولیت میکنند.
آیا این کار هیات مدیره صحیح است؟
آیا آنها نباید تکلیف هر فرد را کاملا روشن کنند؟
فعلا برای مجتمع پایان کار گرفته نشده است و هر فرد سند تک برگ زمین خود را دارد، در ضمن از صورت جلسات هیچ مدرکی ندارم.

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حدود اختیارات و وکالتی که به شرکت داده اید باید مشخص شود تا پاسخ دقیقی دهده شود. اگر وکالتی وجود نداشته باشد همه باید به یک توافق برسند و یا از طریق داوری و یا محاکم رای گرفته شود.

سلام
بنده از توضیحات شما چنین برداشت می کنم
تعداد مشخصی از افراد آورده های نقدی خود را تجمیع کرده و یک قطعه زمین خریده اند
برای هر فرد سند تک برگ مشاعی به میزان قدر السهم آنها صادر شده است. (مشخص نیست قدر السهم ها مساویست یا متفاوت)
سپس شرکتی تاسیس شد (احتمالا تعاونی) برای ساخت مجتمع
طبق اظهارات هیئت مدیره تقسیم طبقات بر مبنای قرعه صورت گرفته است.
و برای هر واحد اختیار تقسیم را به مالکین هر واحد طبقه اند.
باید اساس نامه شرکت و حدود اختیارات مدیران مطالعه شود
همچنین باید مشخص شود تشریفات تشکیل جلسات چگونه است و اینکه آیا این تشریفات رعایت شده یا خیر
آیا در اساس نامه اختیار تقسیم به مدیران داده شده است؟ این اختیار باید به تصویب چند درصد از صاحبان سهام برسد؟
شما می توانید برای مطالبات خود یک اظهار نامه به هئیت مدیره شرکت ارسال کنید و به صورت رسمی از ایشان بخواهید که به ضورت واضح گزارش عملکرد خود را مبنی بر رعایت مفاد اساس نامه به شما ارائه دهند.

سلام سوال شما دارای ابهام است . اگر چند زمین با بکدیگر تجمیع شده و تبدیل به مجتمع شده همه شرکا در همه واحدها مالکیت مشاعی دارند و اگر در خصوص تقسیم واحدها توافق مکتوب با امضای همه شرکا نشود ، تقسیم نامه معتبر نیست .