در صورتی که همسرم همه طلاها را با خود برده باشد و من فاکتور داشته باشم می توانم برای استرداد آنها اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۱۴ #43597838

با سلام و عرض خداقوت خدمت شما بزگوار خانم بنده از منزل مشترکمان چند ماهی هست رفته اند و اینکه تمام طلاجات را با خود برده اند این طلاجات با توافق هم خریداری شده صرفا جهت سرمایه گذاری که در اینده جهت خرید ملک اقدام کنیم و بنده شغلی درست و حسابی نداشتم و هرانچه درامد داشتم رو طلا می کردم جهت این اقدام که سرمایه گذاری اینده شود و اینکه تمام فاکتورها به نام بنده هست و شاهد هم دارم و حتی خانم بنده هدیه برادرم که در عروسی جهت سفر مشهد مقدس به بنده داده بود رو تبدیل به طلا کردند و حتی ما ه عسل هم نرفتیم حال بنده اقدام به استرداد کردم آیا این طلا جات به دست حقیر میرسد؟ باید چه اقدامی انجام دهم که بتونم طلاجات رو پس بگیرم؟ ممنونم لطفا بنده را راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با استناد به مدارک دادخواست استرداد به مراجع صالح تقدیم نمایید

اگر طلاها تغییر ماهیت نشده باشند یعنی فروخته و یا به مالی دیگر تبدیل نشده باشد و همچنین طلاها بعنوان هدیه از طرف اقوام نباشد قابل اســترداد است و فاکتور همه طـــلاها نیز باید پیوست گردد. دادخواست الـــزام به تمکین نیز ثبت نمایید.

داداخواست استرداد طلا بدهید با توجه به اینکه فاکتورها به نام شما میباشد شما مالک محسوب میشوید. و زوجه ملزم به استرداد خواهد بود مگر اینکه بتواند خلاف ان را ثابت نماید.

سلام
با استناد به فاکتورها و اثبات تحویل طلاجات به زوجه می توانید استرداد آنها را از دادگاه بخواهید.

درود
میبایست دادخواست استرداد طلاجات را مطرح و سپس دادخواست الزام به تمکین جهت ترک منزل مطرح نمایید

با استناد به فاکتورها دادخواست استرداد طلا ها را بدهید

سلام، مستند به فاکتورها می توانید دادخواست استرداد طلاها را مطرح نمایید لیکن باید اثبات نمایید طلاها در ید زوجه می باشد