بنده بی اطلاعی خود را چگونه می توانم ثابت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۹۷ #43594503

سلام
مسافری داشتم که پیادش کردم و در حین اینکه منتظرش بودم تا برگردد دستگیر می شود و بعد من دستگیر می شوم به علت اینکه مسافر در حال فروش مواد بوده، مسافر در کلانتری و دادیاری و دادگاه اقرار کرد که مواد متعلق به خودش بوده و بنده بی اطلاع بودم بنده هم از خود اینگونه دفاع کردم که مسافر پیاده می شده و من از کجا بدانم که چی کاری انجام می داده و مواد را در ید ایشان کشف کردند اما مقدار خیلی کمی از مواد در کیف مسافر و در ماشین من پیدا شد که خود مسافر اقرار به مالکیت آن مقدار کم هم کرد.
نتیجه حکم ما اینگونه شد.
اتهام ها:
۱- مشارکت در فروش و در معرض فروش قرار دادن و حمل و نگه داری ۴۱ گرم گراس
۲- خرید و فروش مواد مخدر
رای
۱- در خصوص اتهام آقای الف (مسافر من) فاقد سابقه دائر بر در معرض فروش مواد از نوع گراس به میزان ۴۱ گرم
۲- در خصوص آقای ب فاقد سابقه دائر بر مشارکت در معرض فروش مواد از نوع گراس به میزان ۴۱ گرم موضوع کیفر خواست صادره از دادگاه انقلاب
دادگاه با توجه به محتویات پرونده از جمله
۱- گزارش مرجع انتظامی دائر بر مشاهده آقای الف(مسافر) در حین فروش مواد مخدر
۲- برگ توزین و تعیین نوع مواد مخدر مکشوفه
۳- اقرار صریح متهم الف در دادسرا و دادگاه
۴- سوابق قبلی متهمان ( بنده یک سابقه حمل به میزان ۶ گرم از همین نوع مواد داشتم )
۵- گزارش مرجع انتظامی مبنی بر کشف مقادیری از مواد مکشوفه از خودرو متهم ب
۶- دفاعیات بلاوجه متهم ب مبنی بر عدم اطلاع از موضوع فروش مواد مخدر توسط متهم الف اتهام انتسابی به مشار الیهم را وارد و تشخیص فلذا با عنایت به مطالب فوق الذکر و با عنایت به وجود قرائن و امارات نوعا علم آور و نظر به احراز علم مرتکبان به موضوع جرم و احراز قصد آنان در ارتکاب رفتار مجرمانه بزهکاری متهمان متهمان فوق الذکر محرز و مسلم است فلذا هرکدام از متهمان را به لحاظ اتهام به پرداخت سه میلیون و دویست هزار ریال جای نقدی و چهل ضربه شلاق تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی محکوم می نماید. و در خصوص اتهام متهمان فوق الذکر مبنی بر مشارکت در حمل و نگه داری مواد مخدر از نوع گراس به میزان ۴۱ گرم با عنایت به اینکه حمل و نگه داری لازمه بزه در معرض فروش قرار دادن است و بزه مستقلی نیست و در اینجا مقدمات بزه در معرض فروش قرار دادن است فلذا به لحاظ عدم احراز وقوع بزه مستندا به اصل ۳۷ قانون اسلامی و ماده ۱۲۰ قانون مجازات و ماده ۴ قانون آیین دادرسی کیفری حکم به برائت متهم صادر و اعلام می گردد رای حضوری و تا ۲۰ رو قابل اعتراض می باشد.
لطف کنید به همه سوالات جواب بدهید؟
۱- بنده بی اطلاعی خود را چگونه می توانم ثابت کنم؟
آیا با اینکه فقط مقداری کمی در ماشین من پیدا کردند و یک سابقه کوچکی قبلا داشتم باید محکوم شوم؟
و نحوه اعتراض زدن چگونه است؟
۲- من نامه استرداد خودرو خود که در توقیف بوده است را گرفته ام آیا با زدن اعتراض ممکن است قاضی تجدید نظر حکم را عوض کند و خودرو را مصادره کند؟
۳- با نظر به اینکه نتوانم بی اطلاعی خود را ثابت کنم آیا رفتار بنده مصداق مشارکت است یا معاونت یا فقط حمل و نگه داری همان مقدار کمی که در خودرو پیدا شده؟
۴- آیا می توانم با یک لاحیه از خود دفاع کنم؟
با توجه به قانون اصل بر برائت متهم است مگر خلاف ثابت شود.
قاضی چطور ثابت کرده که من اطلاع داشتم؟
و بنده مگر علم غیب داشته ام که بفهمم کار ایشون چی بوده وقتی پیاده می شده.

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این مورد اعتراض فایده ای ندارد

سلام
امکان اعتراض دارید اما با توجه به شرایط حاکم وصول نتیجه بعید است

بایستی به حکم صادره اعتراض شود ، مدارکتان بایستی بررسی شود

باتوجه به استدلال رای دادگاه و نحوه سوال و توضیحات شما مبنی برعدم اطلاع ، اعتراص شما بی فایده است .
خودرو مصادره نمیشود بازدن اعتراض