چگونه میتوانم ملکی پدری، که در زمان حیات پدر از برادرم خریدم به نام خودم سند بزنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۵ #43569746

آیا وراث می توانند نسبت به ملکی که در زمان حیات
پدر به دوتا از فرزندان داده شده و انها این ملک را طی مبایعه نامه ای با امضای پدر و همه وراث معامله کرده‌اند، بعد از فوت پدر اعتراض کنند؟(یعنی یکی از فرزندان سهم خود را به برادر شریکش فروخته با مبایعه نامه و با امضای پدر در زمان حیات)؟
چون ملک کلا دو طبقه میباشد و این طبقه دوم است
و متاسفانه تمام ملک یک سند به اسم پدر دارد؟
چگونه میتوانم به حق خودم برسم؟ چون ورثه در زدن
سند طبقه دوم که خریداری کردم با من همکاری نمی کنند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه در زمان قید حیات پدر این معامله انجام شده و همه وراث شاهد و امضاء نموده اند و نیز در صورت داشتن شاهد ، با استناد به قولنامه تنظیم شده و شهادت شهود با تنظیم دادخواست الزام به تنظیم سند بر علیه وراث دیگر اقامه دعوی کنید

سلام.دادخواست الزام به تنظیم سند دهید.