با این شرایط میخوام مطمئن بشم که میتونم معافیت دائم بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۵ #43551007

سلام، بنده بیماری دنده گردنی و مبتلا به توراسیک اوت لت سندرم شدم ‌. همیشه مهره گردنم و شونم درد میکنه طوری که سرمو به عقب نمیتونم بیارم وچندتا از عوارض های دیگه بیماری توراسیکو دارم، بالای ۱۰ ساله . MRI و تمام مدارکی که اثبات کنه این مشکلو دارم وجود داره حتی تاییده از دکتر جراح قفسه _____. مدرک تحصیلیمم تا اول راهنماییه .
تو آیین‌نامه معافیت نظام پزشکی بند ۱۵ اینطور اعلام شده
توراسیک اوت لت سندرم (tos)
الف) در صورت وجود علائم بالینی و پاراکلینیک بارز : معاف دائم
ب) درصورت عدم وجود علائم بالینی از جمله دنده گردنی و‌... : معاف از خدمات رزمی
تو گزارش نوار عضله و اعصابم زده توراسیک خفیف تا متوسط . همنطور که ملاحظه میکنید تو تبصره نزده با عوارض شدید یا ضعیف، با این شرایط میخوام مطمئن بشم که میتونم معافیت دائم بگیرم یا نه ؟ چون شرایط سربازی رفتنو ندارم.
و ایا امکان داره دکترای کمسیون پزشکی بخوان سلیقه ای نظر بدن به بیماریم و قانونو نقض کنن؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
همه این موارد صرفا بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد و شما با ارسال مدارک پزشکی و از طریق معرفی به کمیسیون و اتخاذ نظر آنان میتوانید عمل نمایید