خسارت وارده به منزل و مزاحمت چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۵ #43523686

این متن رو پدرم در بازجویی ها در حل اختلاف می خواهد بنویسد این متن خوب است؟
بدین وسیله اعلام می دارم اینجانب اقای.... از اقای..... و همسر ایشان به منظور مزاحمت و ایجاد خسارت به دیوار منزل اتاقمان (شکستگی لوله) و سد معبر سر کوچه شکایت دارم. ایشان با پخت نان غیر قانونی اقدامی علیه بهداشت عمومی انجام می دهد که توسط بهداشت دوبار رصد و یکبار توسط قوقضایه جریمه شده است لیکن با این اقدام غیر قانونی و غیر بهداشتی هروز مشتری های ایشان درب خانه ما را می زنند و همسر ایشان ساعت ۳ شب با سر صدای زیاد اقدام به پخت غیر قانونی می کنند که برای محرز شدن این امر میتوانید از بهداشت محل این امر را جویا شوید لذا از داداستان یا قاضی محترم تقاضایی رسیدگی فوری به این امر دارم در ضمن ماشینی که آرد دولتی غیر قانونی به ان می رساند سر کوچه ما را مسدود و رفت امد را مختل می کنند.
می خواستم بدون این صحبتها چقدرش قابل پیگیری در این شکایت است؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید همین متن را بنویسید به اضافه اینکه استشهادیه شهود هم ضمیمه کنید .