آیا شاهد و مدرک و سند بنده در دعوای کیفری اعتبار دارد یا دوربین مداربسته؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴,۳۰۹ #43508377

سلام.
از بنده به جرم سرقت شکایت شده است و پرونده به بازپرسی دادسرا ارسال شده است. بنده در تمام مراحل دادرسی انکار کردم و اظهار کردم بنده سرقتی انجام ندادم. شخص شاکی مدعی شده که دوربین لحظه حضور شما را ثبت کرده است و نشان می دهد بنده چیزی را برداشتم اما در دوربین مشخص نبود چه چیزی می باشد. بنده چند تا شاهد و مدرک و سند دارم که روز سرقت آنجا نبودم.
۱_آیا شاهد و مدرک و سند بنده در دعوای کیفری اعتبار دارد یا دوربین مداربسته شخص شاکی؟
۲_برای تبرئه شدن چه کاری باید انجام بدهم؟
ممنون از شما

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه ارتکاب جرم توسط شما با توجه به ادله شاکی اثبات نرسیده باشد باید قرار منع تعقیب صادر شود و شما می توانید در راستای اثبات عدم حضور خود در زمان سرقت به شهود خود استناد کنید

با سلام برای تبرئه شدن باید بایستی شهود یاد شده را به دادسرا معرفی نمایید ضمن اینکه چنانچه حضور شما در فیلم یاد شده محرز باشد شما نمیتوانید ادعا کنید که در لحظه مورد ادعا جای دیگری بوده اید.

با سلام
پس از اقرار شهادت شهود بالاتر از فیلم دوربین است

شهادت شهود بالاتر از فیلم دوربین است

شاهد مقدم بر تصاویر دوربین مدار بسته است و یکی از ادله اثبات دعوا به شمار می آید

شاهدمقدم است بر دوربین مداربسته