زمین خریده شده وقفی است، پولم رو میخوام نمیدهند، چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۶ #43500969

ویلایی رو قولنامه کردم در شمال بعد از چک اول به مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان تازه فهمیدیم زمینش وقفیه. در قولنامه و بطور شفاهی هیچ جا اسمی از وقفی نبردن. حالا من پولم رو میخوام نمیدن. میخوام ببینم متوانم شکایت کنم و ادعای ضرر و زیان کنم پولم را بگیرم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید علاوه بر پول خود, تمانی خسارات خودرادریافت کنید

با سلام. در اکثر قولنامه ها بندی در مورد اینکه اگر بعدا هرگونه مشکلی داشته باشد، مانند در بازداشت بودن و مستحق للغیر درآمدن وجود دارد. شما می توانید ابتدا در مبایعه نامه دقت کنید و یا بطلان بیع و درخواست استرداد ثمن و خسارات را بخواهید

سلام
املاک موقوفی قابل خرید و فروش نیستند، و انجام هر گونه عمل حقوقی که سبب انتقال ملک موقوفی به شخص دیگری شود، از لحاظ قانونی امکان پذیر نیست.
شکایت کنم و ادعای ضرر و زیان کنم پولم را بگیرم؟بله
به موجب قانون مجازات اسلامی تصرف زمین‌ها و املاک وقفی، تصرف عدوانی محسوب می‌شود و تعیین شده است چنانچه کسی زمین‌های موقوفه را مورد خرید و فروش قرار دهد، این موضوع فروش مال غیر محسوب شده و مشمول عنوان کلاهبرداری می‌شود و دادگاه متصرفان را به جبران خسارت، خلع ید، حبس و جزای نقدی محکوم می‌کند.

خرید و فروش عین ملک وقفی باطل است می تواند تقاضای بطلان معامله و استرداد ثمن را بنمایید

مراتب را از طریق اظهارنامه به فروشنده اعلام کنید ودر صورتیکه نتیجه ای حاصل نشد به جهت مستحق للغیر بودن مبیع دادخواست ابطال مبایعه نامه و مطالبه غرامات را مطرح کنید.