میزان حدودی دیه طبق نظر پزشکی قانونی چقدر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۷۱ #43496785

در تصادف جرحی برای من و همسرم جراحاتی به شرح زیر طبق نظر نظام پزشکی صورت گرفت لطفا میزان حدودی دیه را محاسبه فرمایید.
همسرم:
سیاه شدگی بازوی چپ
کبودی زانوی راست و قسمت خارجی ران چپ
ساییدگی زانوی چپ )حارصه( همراه کبودی
ضایعات مزبور در اثر اصابت جسم سخت طبق پذیرش بیمارستان حادث گردید.
اظهار تالم از کمر و لگن.
خودم:
خراشیدگی (حارصه) در زمینه کبودی زانوی راست
خراشیدگی قدامی فوقانی ساق پای راست (حارصه)
خراشیدگی داخل ساعد دست چپ (حارصه)
جراحت مخنصر بخیه شده سمت چپ پیشانی (دامیه)
خراشیدگی اهیانه ی چ سر (حارصه)
ضایع مزبور در اثر جسم سخت در تاریخ ۹۸/۶/۱۵ (پذیرش بیمارستان) حادث گردید.
از زانوی راست ، شانه چپ اظهار تالم می نماید.

تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محاسبه دیه در مرحله اجرای حکم با بااجرای احکام کیفری است

ضمنا شما میتوانیداز پزشکی قانونی ارش زیبایی از دست رفته و ارش اثار بجامانده از جراحات را درخواست نمایید

درود بر شما
ارزوی سلامتی برای شما وخانواده محترم دارم

دیه جراحات وارده به همسرشما ۱درصد دیه کامل معادل ۲میلیون و ۷۰۰هزار تومان در سال ۹۸
دیه جراحات وارده برشما ۴.۸درصد معادل ۱۲میلیون ۹۶۰هزار تومان می باشد