آیا به دلیل تامین خواسته و توقیف پلاک خودرو می توانم درخواست مطالبه خسارت کنم وشکایتم در دیوان بررسی کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۶۵۲ #43426814

با سلام،اینجانب خودروی داشتم که توسط مالک بخاطر شکایت پلاک توقیف شده ،وخود مالک حاضر به همکاری وتعویض پلاک نبود وفقط میخواست خودرو در توقیف باشد که ضرر وزیان وارد کند،که مجبور به شکایت الزام به انتقال شدم ورای الزام به انتقال سند گرفتم وبا مراجعه به اجرای احکام واجرای حکم مطابق ماده ۱۴۵ اجرای احکام مدنی اجرای احکام گفتند که خودروی شما در پارکینگ مجدد توقیف تامین خواسته شده است وتا رفع تامین خواسته طبق ماده ۵۶اجرای احکام هر گونه نقل وانتقال ممنوع است،و این حکم الزام به انتقال اجرا نمیشود،وبعد از طی مراحل تامین خواسته خواهان محکوم شد که هیچ طلبی از من نداشته وتامین خواسته بی اساس بوده است،که اینجانب تقاضای خسارت تامین خواسته نمودم ودر دادگاه بدوی رای به نفع من صادر شد،ولی با اعتراض خوانده در دادگاه تجدید نظربدون توجه به حکم الزام وانتقال وماده ۱۴۵که حق اینجانب بوده وتامین خواسته بر اساس ماده۵۶ مانع انجام ان شد دادخواست خسارت را به دلیل اینکه خودرو توسط مالک وشکایت پلاک در پارکینگ توقیف بوده ،هرچند تامین خواسته هم توقیف کرده باشد ،مطالبه خسارت شامل تامین خواسته نمیشود،بنظر شما این رای تجدید نظر قانونی است ونیاز به ارسال پرونده به دیوان وبررسی ندارد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای شعبه تجدید نظر قانونی و صحیح است مادامی که شما از پلاک شخص دیگری استفاده میکنید ایشان حق توقیف دارد و برای حصول نتیجه فوری ایشان تامین خواسته انجام داده اند و این حقی برای شما ایجاد نمیکند زیرا که در اصل ایشان حق توقیف پلاک خویش را داشته و دارد . موفق باشید

سلام- رای صادره دادگاه تجدید نظر قانونی است ولی شما می توانید ظرف مدت یک ماه از تاریخ صدور رای دادگاه تجدید نظر شکایت خویش را در دیوان عالی کشور مطرح نمائید/.