شاهد ها بخاطر این که این موضوع کش نیاد زیاد تمایل به گفتن حقیقت رو ندارن من باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۸۸ #43404460

با سلام
حدود ۹ سال پیش پدر من زمینی خریده و پولشو نقدا پرداخت کرده است بعد من این زمینو از پدر خریدم و چند ماه بعد فروختم حالا فروشنده اول که به پدرم زمین و داده رفته شکایت کرده که این زمینو اجاره دادم من و انکار این ماجرا شده مهر شورا و شاهد هم هست

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام متن قرارداد و شاهد های خود را به دادگاه معرفی نمایید

سلام
شما با تهیه استشهادی محلی و درخواست تحقیق معاینه محل و در آخر اگر شاهدان حاضر به گفتن حقیقت ندارند درخواست تعیین وقت جلسه جهت اتیان سوگند نمایید.

مبایعه نامه وسهود را به دادکاه معرفی کنید

سلام با توجه بخ سوال شما نام شهودین به دادگاه اعلام تا ملزم شوند موفق باشید

درود
در صورت وجود قرارداد به دادگاه ارائه نمایید .‌

با ارائه قولنامه که توسط شورا مهر و امضا شده و شهادت شهود دفاع کنید و ایشون باید بابت اجاره ادعای خود را اثبات کنن

با استناد به قولنامه و شهادت شهود میتوانید ادعای خود را اثبات کنید