کسی به من گفت که نصف دیه به پدرم تعلق می گیرد و از همان نصف دیه ی موتور سوار هم کسر می شود؛ آیا درست است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۱ #43387302

سلام وقت بخیر. پدر من ( عابر ) در بزرگراه با یک موتوری تصادف کرده و از دنیا رفته است. در آن ناحیه هیچ پل عابر پیاده و یا خط کشی وجود نداشته. موتور سوار گواهینامه نداشته و با سرعت غیرمجاز حرکت می کرده است. پس از تصادف او هم صدمات زیادی از ناحیه سر داشته و مدتی در کما بوده. هیئت کارشناسی سه نفره پدر من رو به اندازه ی ۵۰ درصد مقصر تشخیص داده است. می خواستم بدانم که واریز دیه در این حالت چگونه است؟ کسی به من گفت که نصف دیه به پدرم تعلق می گیرد و از همان نصف دیه ی موتور سوار هم کسر می شود. آیا درست است؟ موتور دارای بیمه ی شخص ثالث است. با تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نصف دیه پدر شما از محل بیمه موتور سیکلت پرداخت خواهد شد و نصف دیگر از طریق صندوق تامین خسارتهای بدنی قابل پرداخت خواهد بود

با سلام
نظر به آن ۵۰ درصد از طریق بیمه شخص ثالث موتور و ۵۰ درصد الباقی از طریق صندوق خسارات بدنی تامین میگردد.

سلام
از طرف صندوق تامین خسارتهای بدنی نصف دیه قابلیت پرداخت را دارد .و
بیمه موتور نصف دیگر دیه را پرداخت می کند

با سلام
نصف دیه از محل بیمه موتور پرداخت میشه درخصوص پنجاه درصد دیگر دیه از طرف صندوق تامین خسارتهای بدنی قابلیت پرداخت را دارد

با سلام
نصف دیه از محل بیمه موتور سیکلت پرداخت خواهد شد و در صورت عدم بیمه نامه موتورسیکلت ،راکب موتور سیکلت ملزم به پرداخت نصف دیه خواهد بود . اما درخصوص پنجاه درصد دیگر ، بایستی عرض شود که دیه از طرف صندوق تامین خسارتهای بدنی قابلیت پرداخت را دارد .

سلام ، نصف دیه به پدرتون تعلق می‌گیره ، در مورد سوال دوم مشخص نکردین که آیا پدر شما در آسیب موتور سوار هم مقصر بوده یا خیر