بعد ۱۱ سال مسکن مهر را تحویلم ندادند، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #43378217

سلام از مزاحمتتم عذرخواهی میکنم
۱۱ ساله پیش موقعی یکه در داخل شهر ساری استان مازندران با ۷۰ میلیون میشد اپارتمانی خرید در مسکن مهر ۱۲ کیلومتر خارج از شهر بخاطر نداشتن پول ثبت نام کردم قرار بود با ۲۰ میلیون و ۲۵ میلیون وام به ما خونه بدند ۱۰ میلیون اون زمان ۱۱ سال پیش به حساب تعاونی اداره رفاه پول پرداخت کردم ولی نه قراردادی امضا شد و نه تعهد نامه ای هرجی بود از طرف ما بود رفتیم دفترخانه تعهد محضری گرفتند که خونه تداریم و اگر داشتیم دروغ گفتیم طبق قانون با ما برخورد کنند . چند سال گذشت گفتند فاضلاب نداریم چند سال بعد این مشگل هم حل شد بهر حال بعد اینهمه سال حالا متوجه شدم تعاونی که بنده ثبت نام بودم کلا تعطیل شده ولی تعاونیهای دیگه یک عده ای تحویل دادند و عده ای در حال تحویل دادن هستند ولی ۹۰% اونهای که بنامشون مستعضف شناخته شده بودند هر سال ناامید و ناامیدتر پولهاشون و پس می گرفتند و تعاونیها هم از خداشون بود ر سریع پول و پرداخت میکردند که با قیمت بیشتر و خیلی بالاتر به پول دارها برای اینکه بعدا با قیمت بیشتر بفروشند فروختند . کل قضیه ای که ۱۱ سال مردم و سرگردان کردند دلیلش این بود که ریس تعاونی ها افرادی بودند که فقط با پارتی بازی امدند داخل مسکن مهر که پول به حیب بزنند جون ۹۹% اونهای که ریس تعاونی شدند که بسازند از بقال و نجار و دوچرخه ساز و کلا کاسب بودند و اصلا اینکاره نبودند . حالا با قیمت ۹۰ تا ۱۲۰ میلیون پول نقد و ۴۵ میلیون پول وام که میگند چون ۱۱ سال از مبلغ وام گذشت بانک ضرر نمیکنه باید ۸۰ تا ۹۰ میلیون ۱۰ ساله ماهانه ۸۰۰ تا ۹۰۰ باید ماهانه قسط پرداخت کنند . بنده بیشتر سوالم اینه که وقتی ریس تعاونی بنده که در ان ثبت نام کردم کلا پروژه رساخت و تعطیل کرده و مسکن شهرسازی و تعاونی رفاه و همه هم خبر دارنند و به من گفتند دبه ما ربطی نداره باید بری پیش ریس تعاونی خودت اونجا اعتراض کنی منم چند بار مراجعه کردم میگه مولت اماده است میخوای نامه انضرافت و بده مبلغ و .بگیر. اخه من سقفی بالای سرم میخواستم داشته باشم ۱۱ سال امید به داشتنش زندگی کردم . کارگر بازنشسته تامین اجتماعی هستم با یک حقوقی که نمیشه حتی باهش ۱۰ روز زندگی کنم . لطفا راهنمایم و کمکم کنید ایا میدونم با شکایت به حقم برسم و یا مانند خیلی موارد دیگه فقط نقش زندگی کردن و بازی کنم تا مرگم برسه . تشکر از لطف شما .

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مستند به فیش وجوه پرداختی، دادخواست اثبات بیع و تحویل مبیع ثبت کنید.
زمان میبرد اما انشاالله موفق میشوید.