من در حد قانونی پارکینگ خودم دو خودرو پارک می کنم آیا من نقض قانون کرده ام ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۱ #43354602

سلام در سند مالکیت من قید شده ۱۲.۵۰ حق استفاده از پارکینگ رو دارم . من الان ۲ خودرو در این محدوده که قید شده پارک میکنم . آیا از نظر قانونی من نقض قانون کردم. و اگر اینطور نیست به کدام ماده واحده میشود استناد کرد که من دارم از حق قانونی خودم استفاده میکنم . سپاس

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
فضای قانونی برای هر خودرو ۱۵ مترمربع است و پارکینگ شما برای یک خودرو هست و نمی توانید بدون اجازه سایر مالکین دو خودرو پارک نماید

هر پارکینگ برای پارک یک خودرو است

اگر در سند مالکیت شما در خصوص پارکینگ فقط متراژ قید شده باشد و در فضای مشخص شده دو خودرو جا شود می توانید هر دو را پارک نمایید اما چنانچه در سند مالکیت قید شده باشد یک پارکینگ حتی اگر در فضای پارکینگ دو خودرو جا شود بدون رضایت بقیه نمی توانید بیشتر از یک خودرو پارک نمایید.

ماده ۲۲ ثبت در مورد مالکیت است که دولت ان را اگر سند رسمی داشته باشید قبول دارد