برای مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بهتر است مبلغ ودیعه را به صندوق دادگستری واریز کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۷۸ #43325945

با سلام من دادخواست اجرت المثل ایام تصرف دادم بابت تاخیر در تخلیه مستاجر مدارکی که برای اثبات ادعا دارم تامین دلیل ،اظهارنامه و صورتجلسه پلیس ۱۱۰ که تاریخ تخلیه مشخص میکنه اجرت المثل که بر عهده مستاجرهست خیلی بیشتر ودیعه هست که امانت پیش من هست از طرفی در اجاره نامه قید شده تهاتر اجرت المثل با قرض الحسنه بلااشکال هست یعنی عملا نیاز نیست من ودیعه را به حساب دادگستری تودیع کنم اما با این تفاصیل قاضی پرونده میگه من نمیتونم بهت بگم ودیعه را وازیر بکنی یا نکنی نظر خودت حالا من سوالم اینه از دید یه حقوقدان من باید چکار کنم آیا ودیعه را واریز کنم یا نیاز نیست ؟
با احترام

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام مبلغ را به حساب امانی باید واریز و همان مبلغ را در اجرای احکام بابت مطالبات خود توقیف و یا تامین خواسته نمایید.

با سلام
تهاتر قضایی صرفا از ناحیه مرجع ذیصلاح صورت خواهد گرفت وشما نمیتوانید ودیعه را هرچند با شرط برداشت هم قید شده باشد بابت اجرت المثل تهاتر کنید لذا بهتر است ودیعه را به حساب شورای حل اختلاف واریز وسریعا دادخواست تامین خواسته در پرونده اجرت المثل نیز تقدیم نمایید وودیعه واریزی را توقیف کنید البته احتمال دریافت خسارت احتمالی از شما بابت درخواست تامین خواسته می باشد چون سند ودلیل شما اجاره نامه عادیست