برای نحوه تعیین پرداخت مهریه، استعلام از تمام صورت حساب ها از چه طریقی ممکن است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۷ #43320038

همسر من چندین حساب بانکی و منبع درامد داره که خیلی هاش رو من خودم نمیدونم. و برای مهریه و نفقه فقط فیش پایه حقوق اش رو میگه.
برای اثبات اشون چه راه هایی پیشنهاد میکنید؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تقاضای استعلام حسابهای بانکی همسرتان و انسداد انها را نمایید

شما باید تقاضای بررسی و انسداد حساب های بانکی شوهر را از قاضی دادگاه بنماید

سلام با درخواست شما از قاضی اجرا برپرداخت مهریه نسبت به اعتراض بر اعسار ایشان قابل پیگیری میباشد

با سلام
میتوانید موضوع را با قاضی پرونده در میان بگذارید تا استعلام کنند و در صورت اثبات،متهم به فرار از دین نیز میشوند.