هزینه تعمیرات لوله کشی فاضلاب و تخلیه چاه با چه کسی است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۷ #43310820

سلام
بنده حدود ۷ ماهه مستاجرم و اخیرا بدلیل گرفتگی لوله فاضلاب کل آپارتمان توسط اجسام فیزیکی تعمیر و تعویض انجام گرفته و چاه فاضلاب تخلیه شده است هزینه های مربوطه بعهده موجر یا مستاجر؟ درصورتی که پاسخ موجر باشد اگر از پرداخت آن امتناع نماید چکار باید کرد آیا از اجاره کسر کنم یا مدیر ساختمان را به مالک ارجاع دهم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام؛
با توجه به اینکه مشکل مربوط به کلیت ساختمان است، هزینه مربوط به موجر است. مدیر ساختمان را به مالک ارجاع دهید.

با توجه به کلی بودن هزینه و اینکه هزینه مصرفی نیست باید این گونه هزینه ها از سوی موجر پرداخت شود

با سلام مخارج کلی این چنینی با مالک است

با درود تعمیرات اساسی با موجر و جزئی با مستاجر، مگر خلاف این توافق شده باشد

سلام بر عهده موجر است و میتوانید از مبلغ اجاره بها کسر نمایید.

هزینه گرفتگی فاضلاب به عهده مستاجر است

درود
بر عهده موجر است. به مالک اطلاع دهید اگر پرداخت نکرد می توانید قانونی مطالبه کنید.