به چه صورت میتوانم پیگیر شکایت از کارفرما باشم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۸۴ #43281600

با سلام
من مدتی در یک شرکت به عنوان نیروی اورهال مشغول به کار بودم و در زمان کار دچار حادثه کاری شدم. بعد از اتمام پروژه زمانی که برای دریافت خسارت طول درمان به تامین اجتماعی مراجعه کردم متوجه شدم شرکت هیچ حق بیمه ای برای من پرداخت نکرده .

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قرارداد کار با کارفرما دارید میتوانید به آن استناد کنید و در اداره کار طرح دعوی نمایید در غیر اینصورت با استناد به لیست حقوق واریزی ماهیانه که توسط بانک تایید شده باشد میتوانید رابطه کارگر و کارفرمایی را ثابت کنید و سپس مطالبه حقوق و مزایا و بیمه را نموده و درخصوص بیمه نیز کارفرما ملزم به پرداخت دیه وغرامت می شود

باسلام
از طریق سامانه جامع کار اقدام کنید

سلام وقت بخیر
از طریق کارشناسان بیمه تامین اجتماعی و اداره کار پیگیری نمایید.

با سلام می توان مطالبه نمود

امکان مطالبه دیه وحود دارد.

باتوجه به اینکه نیروهای اورهال معمولا افراد متخصص و بصورت مقطعی به کار گرفته میشوند پس کارفرما یا قراردادکار منعقد نمیکند و یا مسئولیت پرداخت بیمه و مزایا را نمیپذیرد . اما اگر شما قرارداد کاری طبق اداره کار دارید میتوانید به آن استناد کنید و در اداره کار طرح دعوی نمایید براساس مدارکی که رابطه کارگروکارفرمایی را ثابت میکند میتوانید ازایشان مطالبه حقوق و مزایا نموده و درخصوص بیمه نیز اگرجریمه هم شوند، متاسفانه از خدمات درمانی بیمه نمیتوانید استفاده نمایید وکارفرما ملزم به پرداخت دیه وغرامت میباشند.

باسلام از طریق اداره کار در این خصوص شکایت کنید