آیا ممکن هست ایشان خونه رو به یکی دیگه فروخته باشند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۹ #43275943

خسته نباشید
من خانه را به صورت وکالت فروش بلاعزل خریدم و سند خونه و کالت فروش دست من هست تا هزینه های مربوط به مالیات و غیره را پرداخت نمایم.
سوالی که دارم اینه که آیا ممکن هست ایشان خونه رو به یکی دیگه فروخته باشند؟
یا خودشون به شخص دیگه بتونند بفروشن؟
من برای جلوگیری از هر گونه سواستفاده چه باید بکنم؟
ضمن اینکه این خونه را به اجبار به من فروختن.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ممکن است
شما بایستی بیعنامه تنظیم نمایید و با وکالتی که دارید اقدام به انتقال سند بنام خودتان نمایید

سلام
وکالت داده شما حق فروش را از موکل تان سلب نمی کند بهتر بود ابتدا مبادرت به تنظیم مبایعه نامه و بعد اقدام به اخذ وکالتنامه می نمودید

خریدخونه با تنظیم مبایعه نامه انجام میشود . نه با تنظیم فقط وکالت نامه
لذا درسوال قیدنشده آیا مبایعه نامه وجود دارد یاخیر

با سلام
بله امکانش هست
اگر شماصرفا وکالت بلا عزل داشته باشید و مبایعه نامه ننوشته باشید وکالت با فوت موکل (طرفتون) باطل میشود و شما دیگر هیچگونه سمتی ندارید مگر اینکه در کنار وکالتنامه مبایعه نامه هم داشته باشید الان هم اگر هر کاری انجام بدهید با وکالتنامه صرفا برای موکل انجام داده اید و فقط میتوانید حق الزحمه بگیرید

سلام
امکان این کار را دارند
پیشنهاد میکنم سریعتر نسبت به انتقال سند اقدام کنید