چگونه میتوانم در شهر خودم از آن شخص یا اتومبیل متواری شده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۳ #43258328

با سلام.بنده در شهر دیگری یک اتومبیل به اتومبیل بنده زده متواری شده و در آن شهر گزارش از پلیس تهیه شده و شخص متواری هم از شهر دیگری است

مشاوره حقوقی تصادفات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما میتوانید در شهر وقوع بزه اعلام شکایت نمایید /با توجه به گزارش ظابطین محترم/در ان شهر میتوانید اقدام به طرح شکایت نمایید.
با شایسته ترین احترامات

درود
در دعوی حقوقی محل اقامت خوانده و در دعوی کیفری محل وقوع حادثه صالح به رسیدگی است.

سلام . برای طرح شکایت میتوانید به دفتر فضایی محل سکونت خود بروید و شکایت کنید.ولی رسیدگی به این جرم در صلاحیت دادگاه محل وقوع جرم است موفق باشید.

با توجه به اینکه اقامتگاه شما شهری دیگر است:و همچنین باتوجه به گزارش ظابطین محترم قضایی:و سول شم:شکایت کیفری را در شهر مورد تصادف (محل وقوع بزه )مطرح نمایید؛و چون پلاک اتومبیل متواری شده را هم ندارید در حکم مجهول المکان میباشد برای ردیابی: و همچنین طرح خواسته خسارت خود(دا خواست حقوقی) را در شهر خود مطرح نمایید؛که چنانچه سرنخی به وجود آمد با نیابت قضایی پرونده رویه خود را ادامه خواهد داد
با احترام

رسیدگی به جرایم در صلاحیت دادگاه محل وقوع جرم است لکن میتوانید برای ثبت شکایت کیفری به دفتر خدمات قضایی شهر خودتان مراجعه و ان را ثبت کنید اما رسیدگی در صلاحیت دادگاه محل وقوع جرم است

با درود باید در محل وقوع حادثه اقدام نمایید

سلام شکایت در محل وقوع جرم باشد موفق باشید