آیا خواهرم با وکالتی که دارد میتواند مستمری که به مادرم تعلق میگرفته تصاحب کند و از گرفتن نصف ان برای بنده خودداری کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۴ #43179972

سلام۔
خواهرم بعد از فوت پدرم از مادرم وکالت بلاعزل گرفته و من مطلقه هستم و میخواهم از مستمری پدر مرحومم استفاده کنم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شما می توانید از مستمری پدرتان استفاده کنید.

مادامیکه تامین اجتماعی نصف حقوق را بشما تعیین نکرده شما نمی توانید به حقوق مادرتون ادعای بکنید درضمن جهت پرداخت مستمری بشما موافقت مادرتان ضروریست

مستمری جهت گذران زندگی است و قابل انتقال و تصاحب نیست و وکیل در حدود اذن خود مختار ب انجام امور وکالت است و با عدم رعایت قبطه موکل ضامن خواهد بود بر خلاف اصل وکالت که امین است و ید او امانیست.

خیرنمی تواند.مستمری بین ذی نفعان تقسیم میشود.سهم هر فرزند متوفی معادل ۲۵% مستمری استحقاقی است ودر صورتیکه فرزندان هم پدر و هم مادر خود را از دست داده باشند ، سهم آنان دو برابر این میزان خواهد بود .

با سلام خیر نمی تواند . برای حفظ حقوق خود و احیاء نفقه موضوع طلاق و تجرد خود را به اداره مربوطه پدرتان اعلام نمایید .