آیا او میتواند به زور و یا از طریق مراجع قانونی اقدام کند سهم خود را از وسایل منزل بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۶ #43088754

با سلام
۵ ورثه ( ۳ خواهر و ۲ برادر ) و یک مادر هستیم یک منزل مسکونی به نام پدرم بود که فروخته شد که مادرم در آن منزل سکونت داشت حال سوال این است که یکی از وراث وسایل منزل را هم میخواهد در حالی که مادرمان زنده است و به آن وسایل نیاز دارد آیا او میتواند به زور و یا از طریق مراجع قانونی اقدام کند سهم خود را از وسایل منزل بگیرد ؟
سوال دوم
آیا مادرم میتواند وسایل منزل را بفروشد و دو نفر شاهد کتبی بگیرد که خودم که در قید حیات بودم فروخته ام تا مشکلی برای بقیه وراث و خود مادرم در آینده مشکلی برایش وجود نیاید؟
لطفا برایم پاسخ بهید با تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود وراث از تمام اموال ارث می برند

با سلام
ورثه در تمام اموالی که از متوفی به عنوان ماترک باقی می ماند سهیم هستند و اثاث منزل هم از این قاعده مستثنی نیست.
لذا هرکدام از ورثه میتوانند سهم خود را از آن به صورت قانونی مطالبه نمایند.عاقبت بخیر باشید.