این بند حق هرگونه مراجعه به دادگاه قضایی را از طرفین میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #43077811

با عرض سلام
یک واحد زمین برای ساخت به صورت مشارکت ۵۰ درصد به سازنده ای واگذار شده، و سازنده این بند را در قرار داد قرار داده است، میخواستم ببینم این بند حق هرگونه مراجعه به دادگاه قضایی را (حتی اگر هر دو داور نظری غیر واقعی ارائه دهند) از طرفین قرار داد میگیرد؟ یعنی رای داورها باید حتما اجرا شود؟ حتی اگر خلاف واقع باشد.
متن بند موجود در قرارداد:
"با توافق طرفین آقای ۱ به عنوان داور بی قید و شرط از طرف مالک و آقای ۲ از طرف سازنده( طرف دوم) به عنوان داور بی قید و شرط معرفی گردیدند، که در صورت بروز هرگرنه مشکل که در مشاور املاک قابل حل و فصل نبود نظر و رای داورها به عنوان رای قطعی بوده و هر دو طرف مالک و سازنده هیچ گونه اعتراضی نخواهند داشت و در دادگاه قضایی به عنوان رای قاطع قابل قبول می باشد."

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

داوری رفع اختلاف بین متداعیین در خارج دادکاه اگر داورها حق داوری داشته باشند مواد ۴۵۴الی ۴۹۴ ق آ د م