موجر چرا این مبلغ را کسر کرده است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۷ #43041879

به دلیل شرایط کاری و انتقال به شهرستان با موجر به توافق رسیدم که زودتر از موعد ملک خالی شود به شرط آمدن مستاجر جدید و مستاجر جدید نیز آمد
حال مبلغ ۲/۷۰۰/۰۰۰ تومان کسر کرده
رهن ۹۱/۰۰۰/۰۰۰ و اجاره ماهیانه ۵۰/۰۰۰(بیشتر به دلیل ربا نشدن)

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بابت تخلیه زودتر از موعد قرارداد با توجه به اینکه توافق کردید این مبلغ را موجر نمیتواند کسر کند مگر آنکه به ملک عمدا خسارتی وارد کرده باشید مبلغی برای قبوض کسر میشود به بصورت علی الحساب تا بعدا بعد از پرداخت قبوض مابقی عودت داده شود که این مبلغ زیاد است

سلام
در سوال ابهام وجود دارد، لطفا واضح تر توضیح دهید

باسلام
لطفا سوالتان را واضح تر بیان کنید

درود بر شما، علی‌القاعده موجرین مبلغی جزئی را برای تسویه قبوض و فیش‌هایی که در زمان استقرار شما ثبت ولی تا لحظه‌ی تخلیه ارسال نشد‌ه‌اند تا نهایی شدن و پرداخت آنها نزد خود به امانت نگاه میدارند، لکن این مقدار بالا از این جهت نیز غیرمنطقی بوده و به دلیل اجمال توضیحات شما بایستی بیشتر بررسی شود.

اگر خسارتی به خانه وارد نکردید یا توافق به آمدن مستاجر جدید داشتین نمیتوانستند از پول پیش شما کسر کنند

سئوالتان دارای ابهامات زیادی است لطفا خلاصه و مفید بنویسید

درود
موجر مجاز به کسر مبلغ نبوده است اگر با ایشان توافق بر تخلیه داشتید.