از آنجایی که همسایه اجازه نصب داربست را نمی دهد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵,۱۵۹ #43039581

آیا می توان از لحاظ قانونی از آنجایی که همسایه مجاور اجازه نصب داربست بر روی پشت بام خود نمی دهد برای بلاستر دیوار مجاور از کار در ارتفاع استفاده کرد

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به لحاظ قانونی بهترین روش جلب رضایت همسایه خواهد بود .
در روشهای دیگر رعایت متعارف بودن را حتما مد نظر داشته باشید چرا که در غیر این صورت مسوول جبران خسارت وارده خواهید بود .

بسمه تعالی: برای رفع مشکل حضرتعالی راهکار شما استفاده از داربست هایی متحرک است که از بام ساختمان نصب میگردد و بصورت تسمه ایی مانند بالابر تمام طبقات را به راحتی میتوانید بدون استفاده از بام همسایه مجاور ، و به راحتی و حتی ارزانتر کار خود را انجام دهید .و حتی از نظر هزینه هم بسیار به صرفه تر است .و حتی از امنیت بالاتری نیز برخوردار است
اما از نظر قانون :هر شخصی مالک ملک خویش است . یعنی اینکه میتواند اجازه ندهد و این عدم جواز قانونی سیت مگر مورد اضطرار حادث گردد که مجوز نیاز ندارد مانند آتش سوزی یا عملیات نجات