آیا باید دادخواست حقوقی داد یا شکایت کیفری؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۶ #43039038

سلام
همه وراث زمین های خود را به یکی از وراث دادن تا آن فرد تا زمانی که زنده هست برای خود بکارد و از درآمد آن استفاده کند؛ آن فرد چون به کشاورزی آشنا نبوده زمین را به فردی می دهد تا بکارد و از درآمدش استفاده کند تا زمانی که احد از وراث زنده بوده آن فرد کشاورز هزینه زمین ها را تحویل می داده متاسفانه بعد از فوت احد از وراث آن کشاورز به کشاورزی خود ادامه داده و هیچ هزینه ای را به سایر وراث نمی دهد و هیچ جواب درستی نمی دهد. بهترین راه چیه
۲- عنوان دادخواست یا شکایت باید چی باشه؟

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست خلع ید را تقدیم دادگاه نمایید

درود
اگر ملک سند مالکیت دارد دادخواست خلع ید مطرح نمایید.

دادخواست حقوقی به خواسته رفع تصرف بدهید

درود بر شما، توصیه می‌شود ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر رفل تصرف به ایشان ابلاغ شود، چنانچه این امر نتیجه‌ای در پی نداشت، دادخواستی مبنی بر خلع ید ایشان تنظیم و تقدیم مراجع قضائی نمایید.

با سلام
بدوا اظهارنامه ای به ایشان ارسال و سپس داخواست خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف بهمراه مدارک مثبت مالکیت ارائه دهید .

با درود
اقدام حقوقی نمایید، اقدام کیفری می‌توان نمود، اما احتمال به نتیجه رسیدن شما ضعیف است.
بهتر است بدوا اظهارنامه ای در جهت رفع تصرف ایشان، خطاب به او ارسال دارید.

باتوجه ب توضیحات شما میتوانید با اثبات مالکیت خود برزمین کشاورزی مذکور ب استناد شواهد و مدارک ب طرفیت کشاورز دادخواست خلع ید ارائه دهید