تفاوت خسارت تاخیر تادیه یا به نرخ روز چیست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۷۲۸ #43032915

باسلام
لطفا بفرمایید چه تفاوتی در خسارت تاخیر تادیه اجرت المثل ایام زوجیت با به نرخ روز اجرت المثل ایام زوجیت هست،توضیح دهید.
متشکرم

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، اجرت المثل ایام زوجیت بنا بر سال های زندگی مشترک، توسط کارشناس تعیین می گردد و به زوجه تعلق می گیرد. اگر زوج مبلغ را پرداخت نکند، زوجه می توان طی دادخواست جداگانه ای خسارت تاخیر تادیه بابت اجرت المثل ایام زوجیت را مطرح نماید.

سلام اظهار نظر نیازمند بررسی جزئیات میباشد.

سلام وقت بخیر
اظهار نظر نیازمند بررسی جزئیات میباشد.

با درود جهت اظهار نظر بایستی مدارک شما بررسی شود

با سلام باید بیشتر بررسی گردد تا بتوان اظهار نظر بهتری نمود

سلام خسارت تاخیر تادیه مختص وجه رایج و بر اساس نرخ تورم بانک مرکزی تعین میشود ....

با سلام
خسارت تاخیر تادیه برمبنای شاخص اعلامی تورمی بانک مرکزی محاسبه میشود و مخصوص وجه رایج است.
اجرت المثل برمبنای نظریه کارشناسی و مطابق شرایط موجود محاسبه میشود و منحصر به وجه رایج نیست.

موفق باشید