در صورتی که اجاره نامه به نام پدرم باشد و سند ملک به نام خودم باشد برای مطالبه اجاره معوقه چه کسی باید شکایت کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۴ #43002577

ملکی در مهر ماه ۹۷ اجاره داده شده است . درآن زمان منزل به نام پدرم بود . در بهمن ماه ۹۷ منزل به نام من شده است بصورت قطعی و اکنون سند شش دانگ به نام من است ولی اجاره نامه به نام پدرم میباشد . مستاجر کرایه ماه های بهمن ، اسفند ، فروردین و اردیبهشت را پرداخت ننموده است و ودیعه مبلغ ۱۰ میلیون تومان است . در حال حاضر مبلغ ودیعه از مبلغ کرایه های پرداخت نشده کمتر شده است . برای شکایت از مستاجر و دریافت کرایه های پرداخت نشده بنده به عنوان مالک فعلی منزل میتوانم شکایت کنم یا چون اجاره نامه به نام پدرم می باشد ایشان باید برای شکایت اقدام کنند .

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
پدرتان بایستی اقام نماید

سلام شما باید طرح دعوی کنید .

با سلام و وقت بخیر
اجاره عقدی است که بین موجر و مستاجر واقع می گردد ، لذا اجاره نامه به نام هر شخصی هست باید بابت دریافت اجاره معوقه اقدام نماید.
موفق باشید