در صورتی که دخترم در تصادف ۵۰ درصد مقصر باشد دیه کامل است یا نصف؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵,۴۱۸ #42960128

دختر ۱۰ ساله من با موتور تصادف کرده و ۵۰ ۵۰ مقصر شناخته شده ، دیه بصورت کامل به او تعلق می گیرد یا نصف؟

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
ارزوی سلامتی برای خانواده شما دارم

دیه فرزند شما بصورت کامل از طریق شرکت بیمه گر خودرو مسبب حادثه پرداخت میشود .

ماده ۲۶ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی آمده است: در راههایی که برای عبور عابران پیاده علائم، تجهیزات و مسیرهای ویژه اختصاص داده شده است عابران مکلفند هنگام عبور از عرض یا طول سواره‌رو با توجه به علائم راهنمائی و رانندگی منصوبه در محل از نقاط خط‌کشی‌شده، گذرگاههای غیرهمسطح و مسیرهای ویژه استفاده نمایند هرگاه عابران به تکلیف مذکور عمل ننمایند، درصورت تصادف با وسیله نقلیه، راننده مشروط به این که کلیه مقررات را رعایت نموده باشد و قادر به کنترل وسیله نقلیه و جلوگیری از تصادف یا ایجاد خسارت مادی و بدنی نباشد مسؤولیتی نخواهد داشت. عدم مسؤولیت راننده مانع استفاده مصدوم یا وراث متوفی از مزایای بیمه نخواهد شد و شرکت بیمه با ارائه قرار منع تعقیب یا حکم برائت راننده ملزم به اجراء تعهدات موضوع بیمه نامه به مصدوم یا وراث متوفی خواهد بود. چنانچه وسیله نقلیه بیمه نباشد، دیه عابر از صندوق موضوع قانون بیمه اجباری مسؤولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث مصوب ۲۳/۱۰/۱۳۴۷ پرداخت می‌شود.

دیه بصورت نصف تعلق میگیرد

سلام
منظور ان است که صرفا ۵۰% دیه به شما تعلق می گیرد و شما نیز باید ۵۰ % خسارت طرف مقابل را جبران نمایید که عملا از محل بیمه پرداخت میشود

مخاطب گرامی سلام سوال ابهام دارد نحوه انتساب تقصیر به دختر ۱۰ ساله و دلایل آن باید دقیق مطرح
و عندالزوم مورد اعتراض و رسیدگی هیات کارشناسی قرار گیرد.

سلام
خسارت هایی که ۵۰ - ۵۰ هستن یعنی شما باید ۵۰ % خسارت طرف مقابل رو پرداخت کنید
و ۵۰% بقیه ش به عهده خودشه و ایشون هم باید ۵۰% خسارت های وارده به شما رو پرداخت کنه
و ۵۰% بقیه بعهده خودتونه حالا چه خسارت مای باشه چه جانی

سلام نصف دیه به دختر شما تعلق می گیرد. وسیله نقلیه موتوری در صورتی بیمه باشد بیمه نصف دیه را به دختر شما پرداخت خواهد کرد/.