همه ی اموال زوج به نام من است، با اجرا گذاشتن مهریه، میتواند آنها را از من پس بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۶ #42947984

همه املاک همسرم به نام من هست. مهریم ۱۰۰۰ سکه است. میخوام درخواست طلاق بدم.
آیا همسرم میتونه املاک ازم بگیره یا نه؟
امکان دریافت مهریه دارم یا نه؟
اگه مهریه هم بخوام بگیرم چند سال طلاق زمان میبره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اینکه اموال به نام شما است شما مالک آنها بوده و امکان پس گرفتن آنها از شما وجود ندارد مگر اینکه بر حسب شرایط هسمرتان صرفا بتواند قیمت آن را از شما مطالبه نماید.
چنانچه یکی از شروط ۱۲گانه ضمن عقد را دارا باشید و بتوانید آن را اثبات نمایید می توانید هم برای طلاق اقدام نموده و هم مهریه خود را مطالبه نمایید در غیراینصورت باید در ازاء بخشش مالی به زوج (غالبات مالی که بخشیده می شود مهریه است) و اثبات کراهت و عسر و حرجی که دارید برای طلاق اقدام نمایید که به طور معمول طلاق به درخواست زوجه بین ۸ ماه تا یک سال زمان خواهد برد.

سلام
تقاضای طلاق ارتباطی به مطالبه مهریه ندارد و جداگانه رسیدگی میشود
امکان مطالبه اموال توسط زوج بستگی به روابط فیمابین دارد و اگر در قالب هبه باشد به نظر امکان رجوع دارد