موقع کار بلوک از دستم افتاد و دستم شکست، آیا دیه بهم تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۳ #42922154

مهندسان میگن که اره اینکار رو عمدی انجام دادی که دیه بگیری ایا تو حوادث ساختمانی عمدی غیر عمدی وحود دارد؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر پروژه بیمه باشد میتوان طلب نبود
در غیر اینصورت بازرسی میگردد و عمدی یا غیر عمدی اثبات میگردد و کارفرما موظف به پرداخت میشود

با سلام درصورتیکه سرکار دچار حادثه و آسیب بدنی شده باشید باید طرح شکایت کیفری با عنوان ایراد صدمه غیر عمدی. و یا مصدومیت حین انجام کار را به دادسرا انجام دهید و تقاضای معرفی ب پزشک قانونی و صدور حکم دیه کنید
درصورت تحت بیمه بودن از طریق بیمه و در غیر آن از کارفرما وصول میکنید

در صورتی که کارگر هستید نه پیمانکار به طرفیت کارفرمای مستقیم خود شکایت حادثه ناشی از کار مطرح نمایید.

با سلام اولا از نظر بازرس اداره کار ملاک میباشد ثانیه چنانچه پروژه بیمه باشد می توان آن را از بیمه مطالبه نمود

در صورتی که پروژه ساختمانی دارای بیمه نامه باشد میتوانید درخواست دیه نمایید .