شکایت من به دلیل اینکه سند ۶ دانگ رسمی ندارم رد شده و متصرف عدوانی تبرئه شده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۰ #42888279

باسلام . ملکی در اداره ثبت اسناد بنام پدر بزرگ بنده با پلاک فرعی مشخص و تعیین حدود به ثبت رسیده و استعلامات ثبتی بنام ایشان میباشد ... بنده با توجه به اینکه ورثه مالک هستم همچنین پدرم قبل فوت به اینجانب ملک و فروخته و وراث دیگر ضمن قولنامه به بنده انتقال رسمی در دفتر اسناد رسمی داده اند متاسفانه چند ماه قبل شخصی با ورود به عنف تصرف عدوانی کرده حال شکایت من به دلیل اینکه سند ۶ دانگ رسمی ندارم رد شده و متصرف عدوانی تبرئه شده ! یعنی ملکی که دارای پلاک فرعی از اصلی میباشد و استعلام ثبتی پدر و پدر بزرگ بنده و مالک میشناسه مالکیت ان برای دادیار قابل اثبات نبوده ؟ ایا با اعتراض به قرار میتونم نتیجه بگیرم ؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با سبق تصرف امکان طرح شکایت وجود دارد

در دعوای تصرف عدوانی نیاز به سند ملکیت نیست و لازم است شما سبق تصرف خود را اثبات نمایید اگر سابقه تصرف نداشته باشید دعوا درست مطرح نشده است