آیا به جز مبلغ ۱۰میلیون میتونه اضافه تر بگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۹۰ #42857577

سلام من ۳ سال پیش چک برگشتی به مبلغ ۱۰ میلیون داشتم و اون کسی که چک دستش بود الان چک و گذاشته اجرا و از من شکایت کرده . و توافقی در ازای دریافت مبلغ چک نمیخواد مسئله حل بشه آیا به جز مبلغ ۱۰میلیون میتونه اضافه تر بگیره واینکه من اول چه جوری باید اقدام کنم بابت رضایت گرفتن

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خسارت تاخیر تادیه چک از تاریخ صدور چک محاسبه می‌گردد

از تاریخ برگشت چک حق درخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه را خواهد داشت

با سلام.
ایشان می‌توانند اصل مبلغ چک+خسارت تاخیر تادیه+هزینه دادرسی+حق الوکاله وکیل را از شما مطالبه نمانید.

علاوه بر مبلغ چک می تواند خسارت تاخیر تادیه و حق الوکاله وکیل را اخذ نماید. البته تاخیر تادیه براساس شاخص بانک مرکزی محاسبه می شود.

با سلام
اگر بخواهد می تواند تقاضای استرداد تادیه ی خسارت بع علت دیر کرد پرداخت مبلغ چک بدهد وشما می توانید برای رضایت گرفتن
بین خودتون توافق کنید

با سلام
دارنده چک میتواند مطالبه اصل وجه چک به انضمام تاخیر تادیه ان و نیز هزینه های دادرسی را نیز از شما مطالبه نماید
لذا در صورت عدم تمکن مالی میتوانید دادخواست اعسار دهید تا این بدهی شما تقسیط گردد .

امکان مطالبه خسارات تاخیر تادیه وجود دارد.