چه مقدار دیه به بنده تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۹ #42856001

من تو سربازی حین انجام وظیفه به زمین برخورد کردم و مفصل سرشانه که اسم دقیقش آکرومیولار هستش در رفت و مجبور به گزاشتن پلاتین سه پیچ شدم.

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه از سوی پزشکی قانونی تعیین و توسط اجرای احکام قابل محاسبه خواهد بود

سلام .محاسبه دیه براساس تعیین درصد صدمه در پزشکی قانونی مشخص خواهد شد

درود بر شما، در خصوص دیه بدوا بایستی پزشکی قانونی میزان صدمات و جراحات وارده را مشخص کند که دادگاه بر اساس آن حکم به دیه صادر نمایند، تا پس از ارجاع حکم به اجرای احکام مربوطه، مبلغ دیه ی موردنظر تعیین شود.

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

برای محاسبه دیه باید جراحت و صدمه وارده از سوی پزشکی قانونی معاینه و بر اساس میزان صدمه و مدت درمان و کارایی بعد از مداوا تعیین دیه شود تا بتوان رقمی اعلام داشت .

با سلام
در این خصوص علاوه بر امکان مراجعه به اجرای احکام و محاسبه دقیق ، می توانید از قسمت مربوطه در سایت نیز اطلاعات لازم را کسب نمایید .