این خانوم ادعای مزاحمت کرد و از من شکایت کرده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸۰ #42847910

با شخصی حدود دو سال رابطه داشتم به قصد ازدواج متوجه پنهان کاریهای ایشون شدم با شخصی دیدم پس از درگیری با اون شخص این خانوم ادعای مزاحمت کرد و از من شکایت کرده من تو این رابطه هم از نظر روحی صدمه دیدم هم مالی چطور میتونید کمکم کنید

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرمی مرتکب نشده اید، لیکن جهت تبیین موضوع بهتراست با یک وکیل متخصص گفتگوی طرفینی داشته باشید.

درود بر شما، اثبات ادعای مزاحمت بر دوش خانم است، لکن چنانچه رابطه ی دوطرفه اثبات شود، مزاحمت منتفی‌ست.

وقتی خانمی با رضایت خود با شما رابطه داشتند ادعای مزاحمت وی بی اساس خواهد بود

درصورتی که رابطه دوطرفه بوده است مزاحمتی صورت نگرفته است.

این رابطه متقابل بوده است مزاحمتی نبوده

بعد از روابطی که مابین شما مطرح بوده و اختلافاتی که بعدا ایجاد شده طبیعی است که شما تماسها و مراجعاتی به ایشان داشته باشید .. اگر این مراجعت ها و تماسها از حد متعارف خود خارج باشد مشمول مزاحمت شده اید و توصیه میشود با توجه به عدم نسبت شما با ایشان از مراجعه و تماس خودداری کنید و مشکل خود را از طریق افراد واسطه و معتبر مرتفع کنید ...

با سلام .
مزاحمت بستگی به محتوای پیام ها دارد .
از نظر مالی با ارائه رسید و یا هر سند دیگری ، وجوه قابل باز پس گیری هستند