خودرو از خواهرم با قولنامه خریدم بدلیل مشکل مالی به زندان رفتم خواهرم وکالت رو به همسر صیغه ایم داده، راه ابطال داره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #42810535

خودرویی از خواهرم با قولنامه خریداری کردم بدلیل مشکلات مالی به زندان رفتم زن صیغه ایم که پیگیر کارام بود با حیله و به بهانه فروش خودرو در شهری دیگر وکالت تعویض پلاک و سند بهش داده تا ماشین رو بفروشه و طلب طلبکاران منو پرداخت کنه و من از زندان ازاد شم ولی متاسفانه خانمم این کار رو نکرده و ماشین رو به نام خودش انتقال داده و و مجهول المکان است من نیز دادخواست ابطال پلاک و سند رو به دادگاه دادم و ماشین رو با تامین خواسته توقیف سیستمی کردم و منکر زوجیت با بنده میباشد و کلیه مدارک اثبات زوجیت صیغه نامه و حتی وسایل زندگی که متعلق به بنده بوده را همراه خود برده اکنون راهنمایی کنید بنده در جلسه رسیدگی چه مدارکی باید ارایه دهم تا بتوانم خودرو رو استرداد کنم لازم به ذکر است که ایشان هیچ قولنامه یا مدرکی دال بر خرید خودرو از خواهرم را ندارد فقط وکالت نامه ای که زماانی من در زندان بودم را در دست دارد و بر اساس ان مالک خودرو شده سه بار هم اظهارنامه مبنی بر استرداد اموال منقول رای ایشان ارسال نمودم ولی بی جواب مانده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به اینکه قانونا ورسما مالکیت داده شده لذا نیازی به قولنامه نیست..شاهد اگه دارید درجلسه دادگاه باخودببرید ویاازمسولین زندان استشهاد بگیرید البته درصورتیکه درجریان امرهستند