میتونن وقتی مهریه رو بذل کردن دوباره بگیرن؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #42779889

با سلام.
همسرم با پدرش ۲ سال پیش اومدن دفتر اسناد رسمی و مهریه شو بذل کرد و الان یک ماهه که ترک منزل کرده بدون اجازه. من ۲ روز پیش رفتم دفتر خدمات و درخواست الزام به تمکین زدم.
و خانواده همسرم رفتن و از من به دلیل ضرب و شتم و فحاشی شکایت کردن و نه شاهدی دارن و نه تابحال از من بخاطر ضرب و شتم شکایت کرده بودن ،
بعد اینکه میتونن ثابت کنن که من اون رو ضرب و شتم کردم.
سوم اینکه با این شرایط به نظر شما من میتونم الزام به تمکینش رو از دادگاه بگیرم؟
خیلی ممنونم ازتون

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- اگر همسرتان در سند تنظیمی مهریه را بذل نموده باشد امکان رجوع از بذل میسر است .
- اثبات ضرب و جرح نیازمند ارائه دلایل و شواهدی است که بدون آن نمیتوان ادعا را در دادگاه ثابت کرد .
- صدور حکم بر تمکین نیازمند احراز شرایطی است که باید قاضی آنها را احراز نماید لذا امکان پیش بینی وجود ندارد .