تو بحث تنصیف اموال مدارکی اعم از آرای وحدت رویه و نظریه های مشورتی در خصوص اموالی که حاصل از کسب و کار باشه؛ میشه تو دادگاه بهش استناد کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۶ #42772104

سلام تو بحث تنصیف اموال چه مدارکی اعم از آرای وحدت رویه و نظریه های مشورتی در خصوص اموالی که حاصل از کسب و کار باشه و ازدواج به عنوان ملاک شروع زندگی زناشوئی مدنظر باشه داریم که میشه تو دادگاه بهش استناد کرد؟
بنده زوج هستم پیشاپیش ممنون از راهنمائی شما بزرگواران

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، چنانچه منظور شما این است که این اموال پیش از ازدواج وجود داشته، مشمول تنصیف نخواهد شد، لکن این امور از شروط ضمن عقد است و بایستی مطابق آن عمل نمود.

با احترام. سوالی که مطرح نموده اید با سوالی که در ذهن شماست یکی نیست انچه را که به زبان ساده میخواهید اموال برای اینکه بگویید شغلی دارید یا اموال برای شروع زندگی مشترک .کدام یک میباشد

در خصوص شرط نصف دارایی (شرط تنصیف) مقرره ای در قانون وجود ندارد. مگر اینکه شرط تنصیف دارایی را در سند ازدواج امضا کرده باشد.
حتی رای وحدت رویه ای به ضرر شما وجود دارد که زوجه می تواند علاوه بر مطالبه نصف دارایی اجرت المثل کارهایی که انجام داده را از شما مطالبه کند.

درود
دادگاه مکلف به عمل طبق آرای وحدت رویه می باشد لیکن نظریات مشورتی خیر.

سلام تصنیف اموال به دلیل ازدواج است و ارتباطی ندارد از چه راهی باشد

تنصیف شرط اموال شرط ضمن العقد ازدواج است نه قانون بنابراین شما دلایل خود را برای دادکاه ارائه نمایید

تنصیف اموال مربوط به اموالی می شود که بعد از زندگی زناشویی به دست آمده است و اموال قبل از ازدواج را شامل نمیشود.