مادرم میتونن ملکی که بنامش نیست و اجاره بدهند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۱۱ #42760619

سلام پدر من پارسال فوت کردن لیه ملک سه طبقه دارنه به مهندسی میشه طبقه همکف بنام پدرم اول بنام مادرم و وم بنام پدررم میخواستم بدونم مادرم میتونن ملکی که بنامش نیست و احاره بدن و یا خودش بشینه طوش یا هر مار دیگه انجام بده؟؟

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این خصوص تمام ورثه باید تصمیم گیری کنند

شخص مالک می تواند انتقال سند دهد

با سلام
در حال حاضرمالکیت ملک بصورت مشاع به همه ورثه تعلق دارد . مادرتان فقط در صورت رضایت سایر ورثه می توانند اقدام به این کار کنند (برای اینکه بعدا دچار مشکل نشوید و سایر ورثه ادعای خلاف ننمایند بهتر است مادرتان برای این کار وکالت رسمی از سایر ورثه اخذ کنند ) بدیهی است در صورت داشتن وکالت نیز با حساب ایام وکالت را به ورثه بدهند وباید واحد مسکونی را به قیمت مظنه روز(به سما یا هر شخص دیگر) اجاره دهند تا سایر وراث متضرر نشوند

درود. پس از فوت و وجود گواهی حصر وراثت ، ایشان میتوانند با رضایت یا سایر وراث عمل داشته باشند.

سلام
شخصی که مالک ملک است میتواند نسبت به نقل و انتقالات اقدام کند